תגיות

, , , , ,

אם אתם משתמשים בג'ימייל בטח תשמחו לדעת כי ניתן להתחרט ולבטל מייל ששלחתם, מחקתם או תייקתם בתיקייה לא מתאימה.
אמנם הזמן העומד לרשותכם הוא די קצר – אבל גם זה משהו …

איך עושים:

ממש שניה אחרי שלחצתם על כפתור ה"שלח" תוכלו לראות כי מופיעה לכם בחלקו העליון של המסך ההודעה הבאה:
undo gmail sent message
לחיצה על ה Undo תבטל את שליחת המייל. 

אם מדובר על פעולת מחיקה או תיוק הודעה אותה תרצו לבטל, תופיע הודעה בסגנון הזה
undo gmail moved to message
גם כאן לחיצה על ה Undo תבטל את הפעולה ותחזיר את ההודעה למקומה המקורי בתיבת הדואר שלכם.

איך מגדירים:

1. אתרו את סימן גלגל השיניים בחלקו העליון של המסך ולחצו על החץ שלצידו
 1 gmail settings

2. מתוך התפריט שיפתח בחרו באפשרות הגדרות Settings
gmail settings

3. גלשו למטה במורד העמוד עד שתגיעו ל Undo Send , ודאו כי יש V המפעיל את האפשרות ובחרו במספר השניות שתרצו שהודעתה Undo תהיה זמינה לכם. כרגע המקסימום הוא 30 שניות.
undo gmail settings

4. גלשו עוד למטה במורד העמוד עד לתחתיתו – לחצו על מקש ה Save changes
undo gmail save

בהצלחה !

לטיפים נוספים, תגובות ושאלות – מוזמנים להצטרף לדף הפייסבוק »»

 

~ ~ ~ 

מודעות פרסומת